2010. november 8., hétfő

Ajánló - egy klassz honlap 1.

Ma reggel az az ötletem támadt, hogy a közelgő csemete szobájába mindenképpen szeretném becsempészni a Noé bárkája motívumot. Még nem tudom pontosan, hogy milyen formában fogom ezt megvalósítani, de több szempontból is jó lenne: szép színes, meg lehet róla tanulni az állatokat és még történet is kapcsolódik hozzá. Azt hiszem a takaró vagy a falvédő lenne a legjobb megoldás, hiszen akkor egy nagy, színes, puha felületet kapunk. Ezt szeretik a gyerekek, nem?

Szóval már számítógépet is ragadtam volna, hogy ihletet merítsek a világhálón, amikor eszembe jutott, hogy régen küldtem egy képeslapot, amin Noé bárkája volt sok kedves állattal (szegény Noét persze megint lehagyták). A képeslap címzettje akkori barátom volt, aki időközben férjjé avanzsált, így könnyen előkereshettem (mármint a képeslapot). A képeslapot Linda Edwards alkotta, honlapja: www.lindaedwards.co.uk

A hölgy Afrikában született, Angliában nőtt fel, sok gyerekkönyvet illusztrált, és azt kell mondjam, nagyon kis kedves motívumai vannak. Szóval érdemes rákattanni, ihletet meríteni.

A falvédőre/takaróra nézve pedig várom az ötleteket!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése